Další informace k samostudiu dětí

Vážení rodiče,

děkujeme vám, že jste se ozvali svým třídním učitelům a mohli jsme vás tak informovat o práci dětí doma. Upozorňujeme ty rodiče, kteří se ještě nespojili se svými třídními učiteli, aby tak učinili! Prosíme, pošlete svoji funkční e-mailovou adresu, případně pokud nemáte e-mail, ozvěte se telefonicky. V případě paní zástupkyně školy Moniky Křížové použijte e-mail skola@zsplotiste.cz. E-mailové adresy ostatních vyučujících jsou na webu školy.

Chápeme vaši složitou situaci. Posíláme dětem úkoly a texty k samostudiu. Zadanou práci jednotlivých vyučujících vám zašlou třídní učitelé, kteří tak koordinují práci ve svých třídách. V případě třídy 1. A mají děti zadanou práci již ze školy k termínu 20. 3. 2020. Další informace pak pošle v týdnu od 23. 3. 2020 třídní učitelka.

Doporučujeme využít program České televize 2 – UčíTelka pro žáky 1. stupně a pro žáky 2. stupně pak tzv. Odpoledko. Žáci mohou také využívat různé prezentace na dané téma umístěné na internetu. Dále mohou žáci využívat doporučené odkazy v mailech třídních učitelů.

Z důvodu současné situace a pokračující karantény potvrzujeme, že třídní schůzky 19. 3. 2020 odpadají. Rovněž se nekoná divadelní představení 16. 3. 2020 v Klicperově divadle, které navštěvují předplatitelé.

Comments are closed.
Aktuality z naší školy
Všechny novinky z našich akcí, projektů, výletů a dalších událostí ze života školy
Zobrazit všechny